Liu Shaoang

1 day agoLiu Shaoang - aki az első összetett világbajnoka Magyarországnak - mind a három egyéni számban - 500 1000 1500 méteren - valamint a Pekingben címvédőként rajthoz álló férfi váltóban és az új olimpiai számban a vegyes váltóban is érdekelt. A rövidpályás gyorskorcsolyázók versenyei jövő szombaton kezdődnek.


Burjan Csaba Liu Shaoang Knoch Viktor Liu Shaolin Sandor Shaolin Sports Hungary

Liu Shaoang a rövidebb távokat szereti és a váltót de ez nem azt jelenti hogy a 1500-on ne tenné oda magát mindenesetre az 500 és az 1000 méter lesz a fókuszban.

. We would like to show you a description here but the site wont allow us. Olimpiai- Világ- és Európa-bajnok rövidpályás gyorskorcsolyázó. 1 day agoLiu Shaoang aki az első összetett világbajnoka Magyarországnak mind a három egyéni számban 500 1000 1500 méteren - valamint a Pekingben címvédőként rajthoz álló férfi váltóban és az új olimpiai számban a vegyes váltóban is érdekelt.

A váltó 5000 méteren pedig címvédőként lesz ott Pekingben és van egy 2000 méteres női-férfi mixváltó új számként új lehetőségként.


Liu Shaoang Boys Men Brother


Shaolin International Skating Union Shaolin Windbreaker


Liu Tesok Boys Men Shaolin


Liu Shaoang Asian Men Varsity Jacket Boys


Medal Ceremony Winter Olympics Day 14 Photos And Premium High Res Pictures Winter Olympics Pyeongchang 2018 Winter Olympics 2018 Winter Olympic Games


Liu Shaoang On Instagram Photoshoot Beautiful People Instagram


Liu Shaoang Liu Shaolin Sandor Hu 선수 남자


Pin On Liu S Bro


Liu Tesok Shaolin Boys Brother

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel